Șaorma.ro ESTE DE VÂNZARE ! CONTACT: 0761.181.172


Shaorma sector 4 Bucuresti

0

Shaorma sector 4 Bucuresti

Posted in : Shaorma on by :

Shaorma sector 4 cu livrare la domiciliu comanda online
In sector 4 gasim cateva shaormerii non stop care livreaza la domiciliu prin comanda online sau telefonica.

shaorma livrare sector 4

shaorma livrare sector 4

Raza de acoperire a sectorului 4 este una mare, cu livrare in urmatoarele zone: bd.Tineretului, Vacaresti, Cantemir, Giurgiului, Brancoveanu, Metalurgiei, Emil Racovita, sos. Berceni, Aparatorii Patriei, Oltenitei, Popesti-Leordeni*. In cazul in care locuiti in alta zona decat cea specificata, sunati pentru confirmare.

In sectorul 4 livrarea shaormei se face atat ziua cat si noaptea, in timpul programului de lucru non stop. Livrarea se face atat cu autoturismul cat si cu motocicleta, plata facandu-se atat cash cat si cu cardul, livratorii fiind dotati cu POS-uri.

Timpul estimat pentru livrare la domiciliu a shaormei ziua este de 40 de minute din momentul preluarii comenzii, noaptea fiind de 25-30 de minute.

Atentie, nu se accepta bonuri de masa sau plata in rate prin CardAvantaj sau altele de acest gen. Livrarea se face gratuit la o comanda minima de 30 de lei; la comenzi de până in 30 de lei livrarea se face contra cost, undeva intre 15 si 25 de lei, depinzând de zona in care locuiti.

Pentru comenzi corporate va trebui sa specificati datele de facturare, factura fiind intocmita inainte de livrare.

* Pentru livrarile in Popesti Leordeni se percepe o taxa de 10 lei in plus, indiferent de suma comenzii.

Shaorma livrare sector 4 se desfasoara in timpul programului de lucru, intre orele 09:00 – 22:00. Comenzile se preiau atat telefonic cat si online. Plata se face la destinatie, cash sau prin card, curierii fiind dotati cu POS-uri. La cerere se poate emite si factura fiscala (va trebui sa specificati acest lucru la telefon sau in comanda online).

Livrarea de shaorma in sectorul 4 se face cu motocicleta cu portbagaj izoterm sau autoturisme, in asa fel incat shaorma sa ajunga la dvs repede, calda si in deplina siguranta.

livrare shaorma sector 4

Zone de livrare a shaormei in sectorul 4:

Livrarea se desfasoara in zonele bd. Tineretului, Vacaresti, Cantemir, Giurgiului, Brancoveanu, Metalurgiei, Emil Racovita, sos. Berceni, Aparatorii Patriei, Oltenitei, Popesti-Leordeni

In momentul comenzii, telefonice sau online va rugam sa specificati tipul shaormei pe care o doriti – mica, medie sau mare – precum si ingredientele pe care le doriti. Deasemenea, specificati si bautura preferata.

Ingredientele pe care le puteti adauga shaormei dvs:

– Castraveti proaspeti
– Castraveti murati
– Patrunjel
– Ceapa
– Varza alba
– Salata
– Ardei iute
– Ardei dulce
– Rosii

Sosuri:

– Maioneza cu usturoi
– Maioneza simpla
– Ketchup dulce
– Ketchup iute
– Sos curry

Creme:

– Crema de branza sarata
– Crema de branza dulce
– Crema de masline

Bauturi disponibile:

– Coca Cola
– Fanta
– Seven Up
– Ayran
– Pepsi Cola
– Mirinda

Ingredientele si sosurile specificate mai sus sunt disponibile si sunt incluse in pret. Bauturile sunt extra.

Timpul de livrare shaorma in sector 4 este aproximativ 30-45 de minute din momentul preluarii comenzii. Comanda minima trebuie sa fie de 30 de lei. La comenzi peste 120 de lei livrarea este gratuita.

Calitate si siguranta

Toate produsele folosite sunt in termen de valabilitate, ingredientele sunt proaspete si de provenienta romaneasca. Garantam calitatea si siguranta produselor consumate si livrate la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *