Șaorma.ro ESTE DE VÂNZARE ! CONTACT: 0761.181.172


Shaorma sector 3 Bucuresti

0

Shaorma sector 3 Bucuresti

Posted in : Shaorma on by :

Shaorma sector 3 cu livrare la domiciliu non stop
In sectorul 3 gasim mai multe shaormerii, unele non stop, altele cu livrari la domiciliu. Raza de acoperire a setorului 3 este una mare, cu livrare in urmatoarele zone: Mihai Bravu, Dristor, Titan, Balta Alba, Fizicienilor, Vitanul vechi, Vitan nou, Calarasi, Decebal, Nerva Traian, Mircea Voda, str. 1 Decembrie 1918, Ozana.

shaorma sector 3 livrare non stop

Livrarea la domiciliu a shaormei se va face evident peste o anumita suma cheltuita. Astfel, unele shaormerii livreaza gratuit la o comanda minima de 30 de lei. Altele la minim 40 sau chiar la 50 de lei. Nu va descurajati, livreaza si la o comanda de 15 lei doar ca contra cost. Adica 15 lei shaorma si 15 lei (sau chiar mai mult) livrarea. Dar o vei savura in propriul confort, nefiind nevoit sa astepti 30 de minute la o coada de 10-15 persoane. De regula, comanda si livrarea dureaza in medie 40 de minute in timpul zilei datorita aglomeratiei din shaormerie si aglomeratiei din trafic si cam 25-30 de minute noaptea.

De multe ori plata poate fi facuta si cu cardul, livratorii avand asupra lor POS-uri. Atentie, nu se accepta bonuri de masa sau plata in rate gen CardAvantaj sau altele. Insa, pentru a evita orice surpriza, plata cash este sfântă.
Livrarea se efectueaza cu autoturismul sau motocicleta, shaormele fiind impachetate in folie de aluminiu pentru a pastra caldura si prospetimea ingredientelor.

Indiferent ca shaorma se prepara pentru a fi consumata imediat sau pentru a fi livrata la domiciliu, procedeul de preparare este acelasi. Comandati cu incredere si… pofta buna!

Shaorma livrare sector 3 se desfasoara in timpul programului de lucru, intre orele 09:00 – 22:00. Comenzile se preiau atat telefonic cat si online. Plata se face la destinatie, cash sau prin card, curierii fiind dotati cu POS-uri. La cerere se poate emite si factura fiscala (va trebui sa specificati acest lucru la telefon sau in comanda online).

Livrarea de shaorma in sectorul 3 se face cu motocicleta cu portbagaj izoterm sau autoturisme, in asa fel incat shaorma sa ajunga la dvs repede, calda si in deplina siguranta.

livrare shaorma sector 3

Zone de livrare a shaormei in sectorul 3:

Livrarea se desfasoara in zonele: Bd. Unirii, Mihai Bravu, Dristor, Titan, Balta Alba, Fizicienilor, Vitanul vechi, Vitan nou, Calarasi, Decebal, Nerva Traian, Mircea Voda, str. 1 Decembrie 1918, Ozana.

In momentul comenzii, telefonice sau online va rugam sa specificati tipul shaormei pe care o doriti – mica, medie sau mare – precum si ingredientele pe care le doriti.Deasemenea, specificati si bautura preferata.

Ingredientele pe care le puteti adauga shaormei dvs:

– Castraveti proaspeti
– Castraveti murati
– Patrunjel
– Ceapa
– Varza alba
– Salata
– Ardei iute
– Ardei dulce
– Rosii

Sosuri:

– Maioneza cu usturoi
– Maioneza simpla
– Ketchup dulce
– Ketchup iute
– Sos curry

Creme:

– Crema de branza sarata
– Crema de branza dulce
– Crema de masline

Bauturi disponibile:

– Coca Cola
– Fanta
– Seven Up
– Ayran
– Pepsi Cola
– Mirinda

Ingredientele si sosurile specificate mai sus sunt disponibile si sunt incluse in pret. Bauturile sunt extra.

Timpul de livrare shaorma in sector 3 este aproximativ 30-45 de minute din momentul preluarii comenzii. Comanda minima trebuie sa fie de 30 de lei. La comenzi peste 120 de lei livrarea este gratuita.

Calitate si siguranta

Toate produsele folosite sunt in termen de valabilitate, ingredientele sunt proaspete si de provenienta romaneasca. Garantam calitatea si siguranta produselor consumate si livrate la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *