Șaorma.ro ESTE DE VÂNZARE ! CONTACT: 0761.181.172


Shaorma sector 1 Bucuresti

0

Shaorma sector 1 Bucuresti

Posted in : Shaorma on by :

Shaorma sector 1 cu livrare la domiciliu, non stop
In sectorul 1 din Bucuresti putem gasi peste 20 de shaormerii din care 2 non stop, cu livrare la domiciliu. Putem incepe cu zona Aviatiei, unde in anii 2006-2008 puteai gusta intr-adevar cea mai buna shaorma din sectorul 1. Deasemenea, gasim in zona 1 Mai cel putin 4 shaormerii, in special in zona pietelor. Bune, de foame merg, insa acestea nu reprezinta un etalon, intrucat aproape de fiecare data gasim in shaorma respectiva o bucata de carne nefacuta sau cu zgarciuri.
In centru, in zona Amzei putem gasi iarasi una sau chiar doua shaormerii bunicele, cu ingrediente bine alese, cu ayran la frigider, exact asa cum trebuie.

shaorma sector 1

shaorma bucuresti sector 1


shaorma sector 1 livrare

Tot in sectorul 1 gasim in zona Romana – Magheru cam… zero shaormerii, dar probabil aici lumea gateste mult si de aceea nu exista asemenea tentatii.

Concluzie: Sectorul 1 din Bucuresti este cam sarac la capitolul Shaormerii. Aviz amatorilor!

Shaorma livrare sector 1 se desfasoara in timpul programului de lucru, intre orele 09:00 – 22:00. Comenzile se preiau atat telefonic cat si online. Plata se face la destinatie, cash sau prin card, curierii fiind dotati cu POS-uri. La cerere se poate emite si factura fiscala (va trebui sa specificati acest lucru la telefon sau in comanda online).

Livrarea de shaorma in sectorul 1 se face cu motocicleta cu portbagaj izoterm sau autoturisme, in asa fel incat shaorma sa ajunga la dvs repede, calda si in deplina siguranta.

livrare shaorma sector 1

Zone de livrare a shaormei in sectorul 1:

Livrarea se desfasoara in zonele Bd. 1 Mai, Titulescu, Banu Manta, Grivita, Bucurestii Noi, Damaroaia, Dorobanti, Piata Victoriei, Buzesti, Gara de Nord, Chitila, Aviatorilor, Aviatiei, Primaverii, Baneasa, Straulesti.

In momentul comenzii, telefonice sau online va rugam sa specificati tipul shaormei pe care o doriti – mica, medie sau mare – precum si ingredientele pe care le doriti. Deasemenea, specificati si bautura preferata.

Ingredientele pe care le puteti adauga shaormei dvs:

– Castraveti proaspeti
– Castraveti murati
– Patrunjel
– Ceapa
– Varza alba
– Salata
– Ardei iute
– Ardei dulce
– Rosii

Sosuri:

– Maioneza cu usturoi
– Maioneza simpla
– Ketchup dulce
– Ketchup iute
– Sos curry

Creme:

– Crema de branza sarata
– Crema de branza dulce
– Crema de masline

Bauturi disponibile:

– Coca Cola
– Fanta
– Seven Up
– Ayran
– Pepsi Cola
– Mirinda

Ingredientele si sosurile specificate mai sus sunt disponibile si sunt incluse in pret. Bauturile sunt extra.

Timpul de livrare shaorma in sector 1 este aproximativ 25-40 de minute din momentul preluarii comenzii. Comanda minima trebuie sa fie de 30 de lei. La comenzi peste 120 de lei livrarea este gratuita.

Calitate si siguranta

Toate produsele folosite sunt in termen de valabilitate, ingredientele sunt proaspete si de provenienta romaneasca. Garantam calitatea si siguranta shaormei livrate la domiciliu, indiferent de sector.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *